top of page

Hej och välkomna till  Eternity

Vi bor på landet i Södermanland i ett hus från 1800-talet tillsammans med våra barn Kevin, Eliah och Tilde samt våra hundar förstås.

Vi har fött upp Belgisk Vallhund i över 30 år, Jesper började tidigt som tonåring. Han fick sin första belgare 1984 när han var 13 år, en Tervueren hane vid namn Mahagonny's Xodus som han bl a gjorde till lydnads-champion och började med uppfödning 1988 då han hade sin första kull. Karin kom med i kenneln 1998 men har haft Tervueren i familjen sen 1986.

 

Jesper är utställningdomare och dömer förutom Belgisk Vallhund ca 30 andra raser. Vi har alltid varit aktiva inom klubb verksamheten på olika sätt och vi har båda varit ordförande i Rasklubben för Belgiska Vallhundhundar, AfBV. Jesper varit tidgare ledamot i styrelsen för Södermanlands kennel klubb under många år och för närvarande sitter Karin med i styrelsen i Södermanlands Kennelklubb.

 

Vi föder upp Tervueren och Groenedael med respekt för rasens historia. Vi har som mål att föda upp sociala glada rastypiska hundar, lämpliga för arbete och en aktiv fritid. Våra valpar lever med  familjen inomhus liksom alla våra övriga hundar.

Vi utfodrar våra hundar med Josera Hundfoder, ett foder vi varmt rekommenderar!

Det var lite om oss, hoppas du finner nöje i att besöka vår hemsida och naturligtvis välkommen tillbaka.

About Eternity
sjalvklart-vit-880x290px.png
bottom of page